skip to Main Content

Du bestemmer - hvilken hjælp har du brug for?

DU KAN SELV
kr. 490,-
BETAL MED MOBILEPAY

Hvilken ejerskifteforsikring er den bedste? Vi giver dig overblikket over alle de forskellige ejerskifteforsikringer på markedet i dag.

Du får en komplet oversigt over forskellene på ejerskifteforsikringerne, så du selv kan se hvilken ejerskifteforsikring, der giver dig mest dækning for pengene.

Pakken er til dig, der tidligere har købt ejendom, har styr på husforsikring, har helt styr på tilstandsrapporten og som har haft en byggesagkyndig til at kigge på ejendommen.

Du får refunderet beløbet, hvis du senere vælger en af de andre pakker.

Betal med MobilePay til Din Forsikringsekspert ApS og skemaet er på vej.

MobilePay nr. 22561 

VI GØR DET SAMMEN MED DIG
kr. 4.990,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

Vi gennemgår tilstandsrapport, el-rapport samt de tilbud, du har indhentet og fået fra ejendomsmægleren, og rådgiver dig om dine muligheder

Vi klæder dig på til at træffe det rigtige valg – både i forhold til ejerskifteforsikring, hus eller sommerhusforsikring

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt – både i forhold til dækning, pris og skadebehandling

Når vi har modtaget og læst alle dokumenterne, sender vi en komplet oversigt, herefter ringer vi dig op og giver svaret på, hvor du få det bedste til dit hus. Telefonrådgivningen tager ca. 45 – 60 min.

Vi anbefaler at indhente ejerskiftetilbud fra Topdanmark/Danske Forsikring, Frida Forsikring, Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Alm. Brand Forsikring og Gjensidige Forsikring.

Mange selskaber vil kun give tilbud på ejerskifteforsikring, hvis du tegner flere forsikringer hos dem. Bed dem derfor om et tilbud på hus, indbo og ejerskifteforsikring.

Vi anbefaler at indhente tilbud på husforsikring/sommerhusforsikring fra Topdanmark/Danske Forsikring, Alm. Brand Forsikring, Gjensidige Forsikring, Alka Forsikring og LB/Bauta/Runa, hvis du er medlem. Bed selskaberne om, at give tilbud på alle udvidelser til husforsikringen – udvidelser er, råddækning, udvidet vandskade, skader forvoldt af dyr, kosmetiskeforskelle og skjulte rør/kabler og stikledninger.

Denne pakke er også med skadehjælp, så du aldrig står alene med en skade på dit hus.

VI GØR DET FOR DIG
kr. 7.990,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

Vi finder det bedste tilbud til dig og forhandler med forsikringsselskaberne på dine vegne. Vi forhandler med de fleste forsikringsselskaber, der tilbyder en ejerskifteforsikring.

Vi forhandler med 5-6 forsikringsselskaber om den bedste husforsikring eller sommerhusforsikring. Hvilke selskaber er afhængig af beliggenhed, størrelse og oplysninger i tilstandsrapporten.

Vi går typisk til følgende ejerskifte-forsikringsselskaber afhængig af oplysninger i tilstandsrapporten og El-rapporten. Det kan være Topdanmark/Danske Forsikring, Frida Forsikring, Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring og Alm. Brand Forsikring.

Vi klæder dig på til at træffe det bedste valg – både i forhold til ejerskifteforsikring, hus/villa eller sommerhusforsikring.

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt – både i forhold til dækning, pris og skadebehandling

Du får det fulde overblik præsenteret skriftligt og vi slutter af med en mundtlig rådgivning på ca. 45 – 60 minutter.

I telefonrådgivningen løber alle mulighederne igennem, både ejerskifteforsikring og husforsikring, så du kan sove roligt om natten de næste mange år.

Denne pakke er det perfekte valg til førstegangskøber.

Denne pakke er også med skadehjælp, så du aldrig står alene med en skade på dit hus.

Det betyder, at du forsikringseksperten lige ved hånden, fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet.

Finder du derfor en skade på dit hus, ringer du direkte til forsikringseksperten, inden du tager kontakt til forsikringsselskabet.

Din egen personlige rådgiver

Din Forsikringsekspert kender alle forsikringsselskabernes vilkår, helt ned i detaljerne.

Derfor kender vi også forskellene: både fordele og ulemper, samt den måde de behandler skaderne. Vi modtager ikke provision fra forsikringselskaberne. Derfor kan vi råde og vejlede dig, fuldstændig uvildigt.

Rådgivning lige ved hånden

Det er vigtigt for os, at være på bølgelængde med vores kunder. Derfor er vi ikke længere væk end et telefonopkald.

Afhængig af hvilken af vores rådgivningspakker du vælger, står vi klar til at navigere dig igennem junglen af forsikringer.

Vi garanterer dig, at med vores rådgivning, så er du og dit hus godt klædt på.

Overblik over priser og vilkår

Markedet for forsikringer er komplekst og uoverskueligt.

Der er mange aspekter, du som kunde skal tage hensyn til når du kigger på hus -og ejerskifteforsikring.

Siden lovændringen i maj 2012 er priserne steget med 200%

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Din-forsikringsekspert-huseftersynsordningen

Back To Top