skip to Main Content

Vi hjælper dig hele vejen igennem

Ejerskifteforsikring:

Vi går direkte til forsikringsselskaberne og forhandler med dem, på dine vegne. Her forhandler vi de bedste dækninger/vilkår og den bedste pris til dig. Vi vil som udgangspunkt forhandle med samtlige selskaber der tilbyder ejerskifteforsikringer. Vi kan dog ikke garantere, at de ønsker at tilbyde en ejerskifteforsikring.

Husforsikring:

Vi går direkte til forsikringsselskaberne og forhandler med dem, på dine vegne. Her forhandler vi de bedste dækninger/vilkår og den bedste pris til dig. Vi vil som udgangspunkt forhandle med 3 til 4 selskaber på markedet. Du bliver præsenteret for en samlet skriftlig rapport, der giver det samlede overblik over de enkelte selskabers dækningsomfang og priser. Vi tydeliggør vores anbefaling i rapporten, men valget er helt op til dig. Den skriftlige rapport bliver fulgt op af en rådgivningens samtale på ca. 45 – 60 minutter, hvor vores anbefaling vil blive gennemgået.

Skadehjælp:

Fordi du har valgt pakken ”Vi gør det for dig”, følger der automatisk skadehjælp med i prisen. Skadehjælp giver dig den mundtlige rådgivning, du har brug for i forbindelse med en skade på dit nye hus. Vores mundtlige rådgivning, hjælper dig lige fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet. Med denne skadehjælp, har du en forsikringsekspert lige ved hånden, fra den dag du har fået nøglen til dit nye hus. Det sikrer dig, at dialogen og skadesagen ikke kører af sporet og du ikke bliver snydt af forsikringsselskabet.

I samtalen vil følgende bekendtgørelser også blive nævnt.

  • LBK nr. 1123 Bekendtgørelse af lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v.
  • BK nr. 13 Bekendtgørelse om dækningsomfanget for ejerskifteforsikringer i henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v.
  • BEK nr. 1598 af 14. december 2015 om huseftersynsordningen
  • Lov nr. 1532 af 21.12.2010 om beskikkede bygningssagkyndige
  • BEK nr. 20 af 12.1.2011 om disciplinær og klagenævnet for beskikkede bygningssagkyndige
  • BEK nr. 19 af 16.1.2012 om elinstallationsrapporter som led i huseftersynsordningen
VI GØR DET FOR DIG
kr. 7.990,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

Ved valg af denne pakke, skal vi bruge:

  • Tilstandsrapport
  • El-installationsrapport
  • Købsaftale
  • Underskrevet samarbejdsaftale, som hentes nederst på denne side

Du får en samlet skriftlig rapport, efterfulgt af telefonisk rådgivning på ca. 45 – 60 min.

Denne pakke er det perfekte valg til førstegangskøber, eller til dig der ikke stoler helt på forsikringsselskaberne.

Ejerskifteforsikring

Vi går direkte til forsikringsselskaberne og forhandler med dem, på dine vegne. Her forhandler vi de bedste dækninger/vilkår og den bedste pris til dig. Vi vil som udgangspunkt forhandle med de fleste selskaber der tilbyder ejerskifteforsikringer og dem, som vi ved giver den bedste forsikringsdækning, på lige præcist dit hus. Vi kan dog ikke garantere, at de ønsker at tilbyde en ejerskifteforsikring. Vi levere en skriftlig rapport med fuld oversigt over de enkelte selskabers dækningsomfang og priser, som bliver fuldt op af mundtlig rådgivning.

Husforsikring

Vi går direkte til forsikringsselskaberne og forhandler med dem, på dine vegne. Her forhandler vi de bedste dækninger/vilkår og den bedste pris til dig. Vi vil som udgangspunkt forhandle med 5 til 6 selskaber på markedet. Det er ikke ligegyldigt hvor du tegner husforsikring, når du også skal have ejerskifteforsikring. Husforsikringen må i dag ikke være i samme selskab, som ejerskfteforsikringen.

Skadehjælp

Til dig der har valgt pakken “vi gør det for dig”,

Nu får du også dinforsikringsekspert med ved hånden, lige fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet.: “Vores kunder skal ikke stå alene med professionelle taksatorer fra forsikringsselskaberne, der lige præcist ved hvordan de kan slippe uden om, at dække en skade” udtaler indehaver af DinForsikringsekspert.dk Søren Ahlgren Mortensen. Har du derfor valgt denne pakken “vi gør det for dig” i valg af ejerskifteforsikring og husforsikring, har du gratis mundtlig skadehjælp fra eksperten i den periode som forsikringen dækker, efter overtagelsen af ejendommen.

Kontakt os

Du kan selv hente samarbejsaftalen – og husk at vedlægge dine dokumenter.
Du må selvfølgelig også gerne ringe til os:

Din-forsikringsekspert-huseftersynsordningen

Hent selv samarbejdsaftalen her

Hent selv samarbejdsaftale, udfyld den og send retur, så går vi straks igang.
Du må selvfølgelig også gerne skrive eller ringe til os, hvis du spørgsmål:

samarbejdsaftale

Når du har hentet aftalen, og skrevet under, kan du sende den direkte videre til os via info@dinforsikringsekspert.dk.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Hvem er Din Forsikringsekspert?

Din Forsikringsekspert skaber en bedre balance i markedet for forsikringer.
Vi hjælper dig igennem junglen, og sikrer at du får den helt rigtige forsikring.

Back To Top