Få adgang til den fulde oversigt

Hvilken ejerskifteforsikring er den bedste?

Vi giver dig overblikket over alle de forskellige ejerskifteforsikringer på markedet i dag.

Du får en komplet oversigt over forskellene på ejerskifteforsikringerne, så du selv kan se hvilken ejerskifteforsikring, der giver dig mest dækning for pengene.

Pakken er til dig, der tidligere har købt ejendom, har styr på husforsikring, har helt styr på tilstandsrapporten og som har haft en byggesagkyndig til at kigge på ejendommen.

DU KAN SELV
kr. 950,-

Ved valg af denne pakke, modtager du den komplette oversigt over de 10 forskellige forsikringsselskaber der tilbyder ejerskifteforsikringer.

  • Der findes 6 forskellige typer af ejerskifteforsikringer og vi har skilt dem ad, så du kan se præcist hvilke forskelle der er.
  • Du få fremsendt en komplet oversigt, hvor du selv kan indsætte priser på de tilbud, du selv har indhentet eller modtaget fra sælgers ejendomsmægler. Det gør det nemmere at sammenligene priser på ejerskifteforsikring.
  • Du modtager oversigten inden 24 timer efter vi har modtaget din accept
  • Betal med MobilePay – 22561

Rapporter

Læs din tilstandsrapport godt igennem og læs dine forsikringstilbud igennem. Se specielt på de sidste sidder i tilbuddene, for her skjuler forsikringsselskaberne deres forbehold/klausuler

Dækningen

Du får en overskuelig skriftlig oversigt over alle forsikringsselskaber, med ekspertens anbefaling. Om du vil følge ekspertens anbefaling, bestemmer du helt selv.

Du har købt før

Pakken er til dig der har handlet ejendomme før, og er bekendt med begreberne. Vi stiller alene en dækningsmæssig komplet oversigt til rådighed, så du får overblikket over dækningsforskellene på ejerskifteforsikringer.

Kontakt os

Bestil produktet via kontaktformularen – og du modtager oversigten inden 24 timer
Du må selvfølgelig også gerne ringe til os:

7044 4243

Din-forsikringsekspert-huseftersynsordningen

Hvem er Din Forsikringsekspert?

Din Forsikringsekspert skaber en bedre balance i markedet for forsikringer.
Vi hjælper dig igennem junglen, og sikrer at du får den helt rigtige forsikring.