skip to Main Content

Ejerskifteforsikring for Boligadvokater

Din Forsikringsekspert ApS, tilbyder Boligadvokater gratis adgang til vores sammenligningsværktøj og 3 gode ejerskiftetilbud til valg af ejerskifteforsikring, for deres klienter.

Er du boligadvokat vil ejerskifteforsikringer være en del af dit ansvarsområde. I dec. 2016 fastslog advokatrådets responsumudvalg, at det ikke er nok for en advokat blot at rådgive boligejere om, hvilke ejerskifteforsikringer der er billigst og dermed undlade at rådgive om selve kvalitet og indhold af forsikringen. Din Forsikringsekspert har sammenlignet samtlige ejerskifteforsikringer, hvor der er over 30 kvalitetsforskelle blandt de 9 forsikringsselskaber der sælger ejerskifteforskring. Vores dagligt opdaterede sammenligningsværktøj, giver boligadvokater en unik oversigt over de risikoområder der er forskellige blandt udbydere. Denne sammenlignings oversigt kan sammen med vores 20 siders udvidet forklaring, vedlægges i en enhver hushandel, sammen med 3 gode ejerskiftetilbud.

Herved kan kravet fra responsumudvalget nemt og hurtigt efterleves, så Boligadvokaten ikke stilles til ansvar efterfølgende.

Ring derfor til os og hør mere om denne unikke mulighed.

Pas på rapporterne

Ankenævnet for Forsikring har ændret praksis på område i forhold til forsikringsselskabernes forbehold i policen, den seneste praksis i forhold til gyldige/ugyldige forbehold/klausuler, kræver derfor stor opmærksomhed. Ligeledes skal vi henlede opmærksomheden på Bekendtgørelsens nr.13 § 1 stk. 1 – der beskriver hvilke gyldige forbehold selskaberne må indsætte i forhold bestemte bygningsdele eller bestemte installationer. Se evt. ankekendelse 84.782 og 87.529. Ankekendelse 85.444 viser nok, hvad der skal til, for at et forbehold kan tages. Derfor skal der tages aktiv stilling til anmærkninger i rapporterne og for hvilken betydning de har, især beskrivelserne i noterne fra den bygningsagkyndig, der har udarbejdet rapporten.

Uddrag fra en Ankekendelse:

_

Back To Top