Din Forsikringsekspert Fejl I Fundament
Din-forsikringsekspert-fejl-i-fundament
Din-forsikringsekspert-fuger-i-skorsten
Din-forsikringsekspert-fugt-i-trae
Din-forsikringsekspert-raad-i-dor
Din-forsikringsekspert-raad-i-tagkonstruktion
Din-forsikringsekspert-raad-i-tagkonstruktion-2
Din-Forsikringsekspert-Saetningsrevner
Din-forsikringsekspert-utaet-tagrende
Din-forsikringsekspert-sunket-gulv
Din-forsikringsekspert-smeltet-roer
Din-forsikringsekspert-skimmelsvamp
Din-forsikringsekspert-skaev-vaeg
Din-forsikringsekspert-skadet-tag-2
Din-forsikringsekspert-skadet-tag
Din-forsikringsekspert-saetningsrevner-3
Din-forsikringsekspert-saetningsrevner-2
Din-forsikringsekspert-rustet-gulvror
Din-forsikringsekspert-revet-beton
Din Forsikringsekspert Fejl I FundamentDin Forsikringsekspert Fuger I SkorstenDin Forsikringsekspert Fugt I TraeDin Forsikringsekspert Raad I DorDin Forsikringsekspert Raad I TagkonstruktionDin Forsikringsekspert Raad I Tagkonstruktion 2Din Forsikringsekspert SaetningsrevnerDin Forsikringsekspert Utaet TagrendeDin Forsikringsekspert Sunket GulvDin Forsikringsekspert Smeltet RoerDin Forsikringsekspert SkimmelsvampDin Forsikringsekspert Skaev VaegDin Forsikringsekspert Skadet Tag 2Din Forsikringsekspert Skadet TagDin Forsikringsekspert Saetningsrevner 3Din Forsikringsekspert Saetningsrevner 2Din Forsikringsekspert Rustet GulvrorDin Forsikringsekspert Revet Beton

Hvad er en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring sikrer dig som køber økonomisk i forbindelse med køb af bolig. Når der tegnes en ejerskifteforsikring, bliver sælger fritaget for sit 10 årig sælgeransvar, for skjulte fejl og mangler, som er i huset på det tidspunkt, du modtager nøglen eller købstidspunktet. Der findes 6 forskellige ejerskifteforsikringer på det danske marked. Udgangspunktet for ejerskifteforsikringens dækning kommer fra tilstandsrapporten og el-rapporten. Når den bygningssagkyndige laver tilstandsrapporten, skal han gennemgå huset ud fra den enkelte type huset er, her vælger den bygningssagkyndige mellem 32 forskellige hustyper. Den bygningssagkyndige laver forskellige anmærkninger, på det han kan se, dem kender vi som K0, K1, K2, K3 og UN. Disse anmærkninger har betydning for dækningsomfanget af den valgte ejerskifteforsikring. Den bygningssagkyndige skriver også noter, som har endnu større betydning, for den valgte ejerskifteforsikring. Sidst men ikke mindst, udfylder sælger også et oplysningsskema der fremgår af tilstandsrapporten, som også har betydning for forsikringen. Når du har fået adgang til ejendommen og valgt en ejerskifteforsikring, kan du ikke lave den om, du hænger på dit valg i de næste 5 til 10 år.

Hvad gør den kompleks?

En ejerskifteforsikring er en kompleks forsikring. Den er kompleks fordi, den er individuel for det enkelte hus, og derfor kan den være svær at gennemskue. Derudover er det en forsikring der som regel først kommer i brug, når skaden er sket eller nærmere; når den er opdaget.
Der kan gå mange år, før du opdager at en lille rør er forbundet forkert inde i væggen. Det opdager du først når skimmelsvampen kommer til syne, eller armeringsjernet i etageadskillelsen ruster, og får gulvet til at sprække. Det kan være fugt fra fundamentet, som trækker op i boligen og giver skimmel på indervæggene eller rådskader under gulvene eller i tagkonstruktionen. Det kan være sætningsrevner på huset, som skyldes forkert fundering, men som først viser sig flere år efter, I er flyttet ind.

I galleriet, kan du se billeder fra skader, hvor vi har hjulpet vores kunder med, at få erstatning fra deres ejerskifteforsikring.