Entrepriseforsikring

[vc_row css=”.vc_custom_1458907260531{padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_tta_accordion active_section=”1″ title=”Entrepriseforsikring”][vc_tta_section title=”Hvad er en entreprise?” tab_id=”1459506097423-788df02e-b73b”][vc_column_text]En entrepriseforsikring skal du bruge når du renovere på din ejendom. F.eks. skal have nyt tag, nyt badeværelse, en tilbygning eller en større ombygning eller renovering. En entrepriseforsikring dækker ved forskellige uforudsete skader på ejendommen. Et godt eksempel er, hvis spær til den nye tagkonstruktion vælter og går i stykker eller ved tyveri af byggematerialer. En Entrepriseforsikring indeholder som udgangspunkt dækning for den enkelte entreprise, det vil sige, på det, som der skal laves, f.eks. taget eller en tilbygning.

Entrepriseforsikringen kan udvides til også at omfatte den eksisterende bygning og de uforudsete udgifter ved skader der kan opstå ved byggeriet. Et eksempel kan være, at i forbindelse med oplægning af et nyt tag, falder de nye spær ned og vægten for spærrerne til at bryde ned gennem loftet og ødelægge loftet som brasser sammen og lander ned i stuen, som også giver skader på gulve og vægge. Denne udvidelse er derfor især relevant når du bygger om og bygger til eller renovere på den eksisterende ejendom.

En anden vigtig udvidelse er en ansvarsforsikring, som dækker skader på ting eller personer, som du som bygherre kan blive gjort ansvarlig for i forbindelse med byggeriet. En anden ting, der også skal tages stilling til er, den lovpligtige arbejdsulykkesforsikring, hvis du selv laver renoveringen og f.eks. har venner og familie til hjælpe eller en nabo som du beder om en hånd og personen kommer til skade under din instruktion.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Er der sammenhæng mellem hus -og entrepriseforsikring? ” tab_id=”1459506127359-da35c86f-274c”][vc_column_text]Hvis du bygger om, renoverer eller bygger til, kan der i entreprisekontrakten være et krav om, at byggeriet skal være dækket ved brand og storm. Derfor skal man sikre at have en husforsikring, som dækker brand og stormskade, da dette som udgangspunkt ikke er omfattet af en entrepriseforsikring. Ved opførelse af nyt hus, skal der altid tegnes brandforsikring.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Få rådgivning om entrepriseforsikring” tab_id=”1459506238929-fd7cffe7-88c2″][vc_column_text]Der er forskellige typer at entrepriseforsikringer og de kan indeholde forskellige dækninger som standard, og forskellige muligheder for udvidelser. Det er ikke alle forsikringsselskaber der tilbyder en entrepriseforsikring og der kan derfor være stor forskel på, hvor man tegner en entrepriseforsikring henne og hvilken dækning man får. Vi anbefaler derfor at få rådgivning i den konkrete sag, så man sikre sig den korrekte dækning, til den korrekte præmie. Har du som kunde hos Din Forsikringsekspert, valgt vores pakke 3, følger uvildig rådgivning om entrepriseforsikring med gratis, samt indhentning af tilbud.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Entrepriseforsikring” txt_align=”center” css=”.vc_custom_1571806192860{background-color: #2d5465 !important;}” el_class=”sidebox”]Husk Entrepriseforsikring når du bygger om eller bygger til – eller bygger nyt. Entrepriseforsikringen dækker skader i forbindelse med dit byggeri. Det er som udgangspunkt en allrisk-forsikring, hvilket betyder, at de fleste skader er dækket, medmindre de er direkte undtaget i dine forsikringsvilkår. Køb en entrepriseforsikringen, inden byggeriet eller ombygningen starter.[/vc_cta][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll til toppen