Husforsikring

[vc_row css=”.vc_custom_1458907260531{padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_tta_accordion active_section=”1″ title=”Husforsikring”][vc_tta_section title=”Hvad er en husforsikring?” tab_id=”1459506097423-788df02e-b73b”][vc_column_text]Kært barn har mange navne. En husforsikring kaldes også villaforsikring, parcelhusforsikring eller husejerforsikring.

En husforsikring er en lovpligtig forsikring, du skal tegne, hvis dit hus er belånt. En kreditforeningen vil kræve en brandforsikring på huset. Der er dog mange forskellige typer af husforsikringer og muligheder for at få huset forsikret udover den lovpligtige brandforsikring. Grunddækning på en husforsikring er forskellig fra selskab til selskab, men er typisk udvidet med følgene tillægsdækninger. Bygningskader herunder: storm, vand, tyveri -og hærværksskade, skade efter svamp -og insektangreb samt anden pludselig opstået skade. Udover denne grunddækning er mulighederne for yderligere dækning mange. Du kan udvide den med råddækning, udvidet vandskade, skader forvoldt af dyr, kosmetiske forskelle og skjulte rør/ kabler og stikledninger. Forskellen mellem de enkelte forsikringsselskaber bliver her endnu større og uigennemskuelig for de fleste.

Det kan derfor være en god ide at få husforsikringen gennemgået af en rådgiver; så du er sikker på at din husforsikring, passer præcist til dit hus og dine forventninger.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_cta h2=”Hvorfor tegne en husforsikring?” txt_align=”center” css=”.vc_custom_1571806054588{background-color: #2d5465 !important;}” el_class=”sidebox”]

Vi tegner typisk husforsikringer for at sikre os mod det uventede. Det er i og for sig grunden til at vi forsikrer os i det hele taget. Vi køber ind i mellem ting der er så dyre, at det vil være utrolig omkostningsfuldt at skulle erstatte det, hvis det går i stykker eller bliver stjålet. Det vælger vi så at forsikre os i mod.

Hvis du har lån i din ejendom, er der et krav fra långiver om at du som minimum har en brandforsikring. Ganske enkelt fordi, at hvis huset brænder ned, så har långiver mistet den værdi de har pant i, som sikkerhed for dit lån; ligesom en kaskoforsikring på en bil.

[/vc_cta][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll til toppen