Vi har tre pakker

DU KAN SELV
kr. 950,-

Hvilken ejerskifteforsikring er den bedste?

Vi giver dig overblikket over alle de forskellige ejerskifteforsikringer på markedet i dag.

Du får en komplet oversigt over forskellene på ejerskifteforsikringerne, så du selv kan se hvilken ejerskifteforsikring, der giver dig mest dækning for pengene.

Pakken er til dig, der tidligere har købt ejendom, har styr på husforsikring, har helt styr på tilstandsrapporten og som har haft en byggesagkyndig til at kigge på ejendommen.

VI GØR DET SAMMEN MED DIG
kr. 3.950,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og elrapporten, samt de tilbud du selv har indhentet og de tilbud du har modtaget fra ejendomsmægleren og sælgeren, rådgivere vi dig igennem junglen af muligheder.

Vi spørger ind til dine forventninger og behov, vi sørger for, at du er klædt på til, at træffe det bedste valg for dig og dit nye hus, både i forhold til ejerskifteforsikring og husforsikring.

Du har kun én chance for at vælge rigtigt.

Når huset først huset er overdraget og du har fået nøglen, kan du ikke fortryde dit valg, den forsikring du har valgt, hænger du på de næste 5 eller 10 år.

Rådgivningen er mundtlig, og tager ca. 50 -60 minutter.

Denne pakke indholder også skadehjælp, så du aldrig står alene med en skade på dit hus.

VI GØR DET FOR DIG
kr. 6.750,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el-rapporten, finder vi det bedste tilbud.

Vi går direkte til forsikringsselskaberne og forhandler med dem, på dine vegne. Her forhandler vi de bedste dækninger/vilkår og den bedste pris til dig.

Vi forhandler også omkring de forbehold der er i tilbuddene. Du bliver præsenteret for alle dine muligheder og vi fortæller også hvem der behandler kunderne bedst, når man har en skade.

Vi giver dig derfor overblikket til, at du kan træffe det bedste valg for dig, på et fuldt oplyst grundlag. Vi kigger også gerne på det tilbud, du har modtaget via ejendomsmægleren og sælgerne, som de skal præsentere dig for, så sælger kan frigøre sig fra sit sælgeransvar.

Du får en skriftlig rapport med det fulde overblik og du modtager til sidst en mundtlig rådgivning, på ca. 50-60 minutter, hvor vi gennemgår alle mulighederne for dig.

Denne pakke indholder også skadehjælp, så du aldrig står alene med en skade på dit hus.

Din egen personlige rådgiver

Din Forsikringsekspert kender alle forsikringsselskabernes vilkår, helt ned i detaljerne.

Derfor kender vi også forskellene: både fordele og ulemper, samt den måde de behandler skaderne. Vi modtager ikke provision fra forsikringselskaberne. Derfor kan vi råde og vejlede dig, fuldstændig uvildigt.

Rådgivning lige ved hånden

Det er vigtigt for os, at være på bølgelængde med vores kunder. Derfor er vi ikke længere væk end et telefonopkald.

Afhængig af hvilken af vores rådgivningspakker du vælger, står vi klar til at navigere dig igennem junglen af forsikringer.

Vi garanterer dig, at med vores rådgivning, så er du og dit hus godt klædt på.

Overblik over priser og vilkår

Markedet for forsikringer er komplekst og uoverskueligt.

Der er mange aspekter, du som kunde skal tage hensyn til når du kigger på hus -og ejerskifteforsikring.

Siden lovændringen i maj 2012 er priserne steget med 200%

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Din-forsikringsekspert-huseftersynsordningen