skip to Main Content
Søren Ahlgren Mortensen Rådgiver Tlf. 5230 3052 Mail. info@dinforsikringsekspert.dk

Søren Ahlgren Mortensen
Indehaver og forsikringsekspert
Tlf. 7044 4243
Mail: sam@dinforsikringsekspert.dk

Drivkraften bag Din Forsikringsekspert er Søren Ahlgren Mortensen. Søren er passioneret omkring forsikringer. Gennem de sidste 15 år har Søren specialiseret sig i komplekse forsikringer; især ejerskifteforsikringer for private, og ejendomsforsikringer for ejer- og andelsforeninger.

Søren Ahlgren Mortensen er manden man går til, når forsikringerne går i hårknude; for ingen i Danmark kender forsikringsselskabernes betingelser bedre end ham. Søren har i mange år været underviser hos de største forsikringsselskaber i Danmark, og kender branchen indgående fra hans tid som rådgiver og underviser.

Udover hans arbejde med Din Forsikringsekspert, er Søren opfinder og Skadechef i ejerskiftehjælpen.dk samt en del af Komplet Køberrådgivning. Samtidig arbejder Søren sammen med forbrugerrådet ”Tænk” for at forbedre vilkårene på ejerskifteforsikringer. Søren er eksamineret privat -og erhvervsassurandør og Forsikringsmæglerass. hos De Frie Forsikringsmæglere.

Søren er flittigt citeret i pressen, for han er ikke bange for at råbe højt, når der bliver trådt på kunderne.

I mange år har rådgivningen på området vedrørende ejerskifteforsikringer været mangelfuld. På trods af alle de gode intentioner, som lå til grund for, at bekendtgørelse om ejerskifteforsikringer kom til verdenen i 1996, er området så ugennemsigtigt som noget kan være. Paradoksalt nok, er alle de juridiske og byggetekniske vendinger og tillæg skabt for at passe på forbrugeren, men det bliver så kompliceret at det har den modsatte effekt. Ejerskifteforsikringen er uden sidestykke den mest komplicerede forsikring på det danske forsikringsmarked og det bliver valget omkring husforsikring også, når man køber et nyt hus.

Ring til Søren og du er ikke i tvivl om, at det er et emne, der lægger ham meget på sinde.

Back To Top