Indboforsikring

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vcex_spacing][vc_column_text]

Indboforsikring

En indboforsikring består i sin grunddækning typisk af en indbo-, bagage-, ansvars- og en retshjælpsforsikring.

De fleste af os ønsker, at sikre vores hjem, men der er mange måder at gøre det på. Samtidig er der forskel på hvor i landet du bor, og hvad du mener dit indbo er værd.

I de fleste selskaber kan du købe ekstra dækninger, hvis du ønsker, at forsikre dig yderligere.

Eksempelvis Plusdækning, udvidet elektronikdækning eller glas- og kummedækning. Mange forsikringsselskaber tilbyder også en årsrejseforsikring som en del af indboforsikring. du skal derfor være opmærksom på, hvad der står i tilbuddet.

Når du har sammensat den dækning du ønsker og har behov for, er det bare, at gå i gang med at indhente tilbud.

Forsikringsguiden.dk er et rigtig godt værktøj til, at få overblik over priser og dækninger. Det er vigtigt, at du læser om den konkrete dækning hos det enkelte selskab, Vi kan kun anbefale, at man bruger forsikringsguiden.dk til, at få et godt overblik.

Der findes også diverse tilbudssider, hvor du kan hente 3 tilbud fra forskellige selskaber. Kig grundigt på de forsikringsvilkår, som du modtager. Vilkårene kan være fulde af undtagelser. Bemærk også, at det ikke er alle forsikringsselskaber der er med på forsikringsguiden.dk.

Vi tilbyder, at kigge dine indhentede tilbud igennem, hvis der skulle være nogle dækningsmæssige spørgsmål, eller hvis det virker uoverskueligt. Kontakt os og hør nærmere.

Et godt råd, er at trykke på “Dækning” når du sammenligner priser og dækning på forsikringsguiden.

FP_ dækning[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vcex_spacing size=”100px”][vc_cta h2=”Hjælpen er kun et par klik væk” h4=”Du må hellere spørge en gang for meget ” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Send en mail” btn_color=”black” btn_align=”center” btn_button_block=”true” el_class=”sidebox” btn_link=”url:mailto%3Ainfo%40dinforsikringsekspert.dk||” css=”.vc_custom_1571806656090{background-color: #2d5465 !important;}”]Vi er specialister i hus -og ejerskifteforsikringer, men mange år i forsikringsbranchen – både som undervisere og assurandører, betyder samtidig, at vi har en bred viden og erfaringer indenfor alle typer af forsikringer.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Scroll til toppen