Om

Hvem er Din Forsikringsekspert?

Vores formål med, at starte Dinforsikringsekspert.dk er, at du som forbruger har et sted at få hjælp, når et forsikringsselskab prøver at løbe fra deres ansvar.

Vi kender markedet indgående især den komplicerede ejerskifteforsikring, og kan derfor rådgive dig, så du ikke bliver snydt af dit forsikringsselskab, når du har en skade.

Forsikring handler om tryghed. Så hvorfor skal det være så svært at finde rundt i? Hvorfor skal det pakkes ind i komplicerede vendinger og alenlange betingelser, når de afviser en skade? 

Få hjælp til din sag

En del af et større fællesskab

Vi er samtidig en del af Komplet Køberrådgivning. En fælles portal for seriøs kunderådgivning på ejendomsmarkedet. Vi har været med til, at starte Komplet Køberrådgivning for, at få endnu mere slagkraft, så vi i endnu højere grad kan hjælpe forbrugere med, at navigere i meget videnstungt og lukket marked.

Rådgiverne hos Komplet Køberrådgivning, er særlig udvalgte, på baggrund af deres viden og erfaringer i markedet. Troværdighed og etik er blandt de punkter vi har vægtet meget højt i procesen. Det er ikke særlig ofte at vi køber bolig, så vi bliver sjældent rutineret i det. Komplet Køberrådgivning arbejder med det dagligt, så vi kender vejen til en sikker bolighandel; fra start til slut.

kompletkoeberraadgivning.dk

 

Lad os hjælpe dig med din skade

Scroll til toppen