skip to Main Content

dinforsikringsekspert

Hvem er Din Forsikringsekspert?

Vores formål med, at starte Dinforsikringsekspert.dk er, at skabe en bedre balance i markedet for komplekse forsikringer. Området har i mange år været domineret af store selskaber, som ikke har haft interesse i, at uddanne deres kunder i forsikringer. Markedet har derfor været lukket for udvikling, lidt på samme måde som realkreditmarkedet er for mange i Danmark.

Vi vil gerne hejse fanen for information og klar tale, og derigennem hjælpe vores kunder med, at få den optimale dækning, når de laver deres dyreste investering.

Vi kender markedet indgående, og kan derfor rådgive dig til, at vælge de rigtige forsikringer. Vi kan skille de forskellige forsikringer ad, så du også kan se meningen og få en forståelse af hvad du får for dine penge.

Forsikring handler om tryghed. Så hvorfor skal det være så svært at finde rundt i? Hvorfor skal det pakkes ind i komplicerede vendinger og alenlange betingelser? Det er lige præcis derfor vi har startet dinforsikringsekspert.dk – Vi vil gøre det nemt, at sikre dit hjem.

En del af et større fællesskab

Vi er samtidig en del af Komplet Køberrådgivning. En fælles portal for seriøs kunderådgivning på ejendomsmarkedet. Vi har været med til, at starte Komplet Køberrådgivning for, at få endnu mere slagkraft, så vi i endnu højere grad kan hjælpe forbrugere med, at navigere i meget videnstungt og lukket marked.

Rådgiverne hos Komplet Køberrådgivning, er særlig udvalgte, på baggrund af deres viden og erfaringer i markedet. Troværdighed og etik er blandt de punkter vi har vægtet meget højt i procesen. Det er ikke særlig ofte at vi køber bolig, så vi bliver sjældent rutineret i det. Komplet Køberrådgivning arbejder med det dagligt, så vi kender vejen til en sikker bolighandel; fra start til slut.

Komplet Køberrådgivning

        dinforsikringsekspert         realk_logo

Back To Top