Rejseforsikring

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lider du af rejsefeber, vil det altid være en god ide, at tegne en rejseforsikring.

Spørgsmålet er bare, hvem skal du vælge og hvad skal den indeholde?

Mange vil være tilbøjelige til bare og ringe til det forsikringsselskab som de i forvejen er forsikret i, men det er jo ikke sikkert, at de har den bedste dækning til din type ferie?

Der er samtidig stor forskel på, om din rejsedistination er i Europa eller USA.

Derudover skal du også tage stilling til, om du skal på badeferie eller aktiv ferie.

[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”1″ title=”Typer af rejseforsikring”][vc_tta_section title=”Årsrejseforsikring” tab_id=”1464080670544-0dd7fa6c-565a”][vc_column_text]Årsrejseforsikringen er til dig der rejser meget.

Som udgangspunkt dækker den hele hustanden på private rejser med varighed op til 30 eller 60 dage.

Husk at kontrollere om der er særlige hensyn på din destination som rejseforsikringen skal tage højde for.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Enkelt rejseforsikring” tab_id=”1464080670607-0b5872d4-883a”][vc_column_text]Enkelt rejseforsikring er til dig, der ikke rejser så ofte. Det smarte ved denne type forsikring er, at den bliver tilpasset din destination.

Enkeltrejseforsikringen kan også tegnes i forbindelse med er erhvervsrejse.

Bemærk, at du nogen gange er nødt til særskilt at tegne en enkeltrejseforsikring udover din årsrejseforsikring afhængig af din destination.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Rejseforsikring via Mastercard” tab_id=”1464082532889-45c03d5f-7427″][vc_column_text]Mange banker tilbyder deres kunder et Mastercard. I mange af de aftaler, er der en rejseforsikring inkluderet som en del af tilbuddet.

Værk kritisk, og læs betingelserne, da der er forskel på, hvad de enkelte banker tilbyder i deres forsikring,[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vcex_spacing size=”10px”][vc_cta h2=”Vi rådgiver ikke særskilt om rejseforsikringer…” h4=”-Men vi vil meget gerne hjælpe dig til en samlet forsikringspakke” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”læs mere her” btn_color=”black” btn_align=”center” btn_button_block=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fdinforsikringsekspert.dk%2Fvi-goer-det-for-dig%2F||” btn_el_class=”Sidebox” el_class=”sidebox” css=”.vc_custom_1571806703267{background-color: #2d5465 !important;}”]

Rejseforsikring

Det vil som udgangspunkt ikke kunne svare sig, udelukkende at modtage rådgivning om rejseforsikring.

Men det kan være en god ide, at få lavet en samlet forsikringspakke, som dækker dig og din hustand bedst muligt – og det kan vi godt hjælpe dig med.

Husk altid hjemrejsedækning

Hjemrejsedækning er altid en god idé at købe, uanset hvor du rejser hen.

Det blå sygesikringsbevis dækker ikke hjemtransport. Og det kan blive rigtig dyrt, hvis du selv skal betale for at komme hjem fra en ferie med et brækket ben.

Læs her nogle flere gode råd, som du skal huske inden du rejser fra Forbrugerrådet TÆNK 

Se mere om vores samlede rådgivning her eller kontakt os på 7044 4243[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll til toppen