skip to Main Content

Hjælp! Jeg har fundet en skade på mit hus, hvad gør jeg?

Er du kunde hos os og har modtaget rådgivning om valg af ejerskifteforsikring og husforsikring, har du forsikringseksperten lige ved hånden, fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet. Er du ny kunde og ønsker hjælp til din sag, så kan læse mere på skadehjælpen.dk om dine muligheder for hjælp.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Skadehjælp™
En del af vores service

Vi giver dig alt den mundtlige rådgivning du har brug for i forbindelse med en skade på dit hus.

Lige fra du anmelder skaden, til skaden bliver færdigbehandlet i forsikringsselskabet og videre til Ankenævnet for Forsikring.

Denne pakke følger gratis med, hvis du har valgt vores pakke “vi gør det sammen” i hele den periode forsikringen løber.

Denne pakke følger også gratis med i hele ejerskifteforsikringens løbetid, hvis du er kunde hos vores søster selskab Komplet Køberrådgivning her hjælper vi dagligt boligkøbere med alt inden for bolighandel, jura, besigtigelse, forsikringsrådgivning og skadehjælp.

Ring eller skriv til os og hør mere om dine muligheder.

Undersøgelse
kr. 2.500,-

Min skade er blevet afvist – skal jeg bare give op?

Er du ikke kunde i Komplet Køberrådgivning eller har aftale med os i forvejen, kan vi stadig tilbyde at hjælpe i din sag.

Alle sager er forskellige og skal behandles individuel, det er derfor kun muligt, at hjælpe dig, hvis omfanget er blevet besigtiget af forsikringseksperten.

Forsikringseksperten tilbyder, at lave en undersøgelse af skaderne på dit hus, hvor der bliver kigget på omfanget af skaderne, med både byggetekniske og forsikringstekniske briller på.

En undersøgelse koster 2.500 kr. inkl. moms. + køretid (Køretid mellem udgangspunktet og kunden, afregnes med 500 kr. pr. time, inkl. moms.) Udgangspunkt: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Læs mere omkring muligheden på www.skadehjælpen.dk

Back To Top