Du kan selv

99 kr.

Ved valg af denne pakke, modtager du den komplette oversigt over de 7 forskellige forsikringsselskaber der tilbyder ejerskifteforsikringer.

Der findes 5-6 forskellige typer af ejerskifteforsikringer og vi har skilt dem ad, så du kan se præcist hvilke forskelle der er.

Du få fremsendt en komplet dækningsoversigt, hvor du selv kan indsætte priser på de tilbud, du selv har indhentet eller modtaget fra sælgers ejendomsmægler. Det gør det nemmere at sammenligne priser på ejerskifteforsikring. Du modtager samtidig en udvidet forklaring på de 37 punkter i skemaet

Vi kommer med vores anbefaling på, hvor du får den bedste skadebehandling, dette fremgår af skemaet.

Få adgang til den fulde oversigt 

Hvilken ejerskifteforsikring har den bedste dækning i år 2023?

Det er sjældent, at vi bliver stillet overfor et valg, som kan have afgørende betydning for vores bolig og økonomi op til 10 år frem i tiden. Et valg som vi samtidig ikke har mulighed for at ændre på. Når nøglerne først er overdraget og du har taget det første skridt over dørtrinet; så er løbet kørt.

Vi giver dig overblikket over alle de forskellige ejerskifteforsikringer på markedet i dag. Du får en komplet oversigt over dækningsforskellene på ejerskifteforsikringerne, så du selv kan se hvilken ejerskifteforsikring, der giver dig mest dækning for pengene. Oversigten er til dig, der kender til hvordan en ejerskifteforsikring virker og som har haft en rådgiver til, at gennemgå anmærkningerne i tilstandsrapporten og El-rapporten.

Skemaet opdateres dagligt, da forsikringsselskaberne løbene ændre vilkår.

Her kan du se de 7 forskellige standard ejerskifteforsikringer, som kommer fra de 7 forsikringsselskaber som tilbyder ejerskifteforsikring i dag. Alene på standard ejerskifteforsikringen er der forskel på dækningen i forhold til selvrisikobeløb. Få adgang til den fulde oversigt og de store forskelle på de udvidet ejerskifteforsikringer.

Den fulde oversigt giver selvfølgelig også overblik alle forskellene hos de 6 forsikringselskaber, der tilbyder udvidet ejerskifteforsikring.

Læs denne historie om et forkert valg af ejerskifteforsikring, som koster boligkøberen 2 – 300.000 kroner!

Scroll til toppen