skip to Main Content
Mario

Vi gør det sammen med dig

Pris kun 4.990 kr.

Vi læser din tilstandsrapporten og el-installationsrapporten igennem, fortæller og forklare omkring de ting som har betydning for en ejerskifteforsikring og husforsikring, ud fra det som fremgår af rapporterne. Vi hjælper dig helt igennem junglen af de forskellige forsikringstilbud, så du kan træffe det bedste valg for dig og dit hus.

Husk denne pakke indeholde vores populære skadehjælp, så du aldrig står alene med dit forsikringsselskab, når du har en skade.

Yderligere information:

Ved valg af denne pakke, skal du udfylde en formular og have følgende klar:

  • Tilstandsrapport
  • El-installationsrapport

Vi anbefaler at indhente tilbud på ejerskifte og husforsikring fra Topdanmark/Danske Forsikring, Frida Forsikring, Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Alm. Brand Forsikring og Gjensidige/Nykredit Forsikring. 

Endvidere gennemgår vi det nævnte K-anmærkninger og noter, samt forklare hvilken betydning disse kan have og har for forsikringsdækningen. Vi nærlæser forsikringstilbuddene og forklare forskellene på de fremsendte tilbud. Det gør vi både i forhold til dækningsomfang og priser, vi ser ligeledes på de enkelte tilbud, om der er indsat yderligere forbehold, som kan have negativ betydning for dækningsomfanget.

Rådgivningen er mundtlig pr. telefon og selve rådgivningssamtalen vare ca. 45-60 minutter.

Denne pakke "vi gør det sammen med dig", indeholder vores populære skadehjælp . Skadehjælpen giver dig mundtlig rådgivning og sparring, når du har brug for det i forbindelse med en skade på dit nye hus. Vores mundtlige rådgivning og ekspert sparring, hjælper dig lige fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet. Med denne skadehjælp, har du en forsikringsekspert lige ved hånden, fra den dag du har fået nøglen til dit nye hus. Det sikrer dig, at dialogen og skadesagen ikke kører af sporet og du ikke bliver snydt af forsikringsselskabet. Skadehjælpen gælder i 5 år.

Back To Top