skip to Main Content

Vi står ved din side

Vi læser din tilstandsrapporten og el-installationsrapporten igennem, fortæller og forklare omkring de ting som har betydning for en ejerskifteforsikring og husforsikring, ud fra det som fremgår af rapporterne. Vi gennemgår det nævnte K-anmærkninger og noter, samt forklare hvilken betydning disse kan have og har for forsikringsdækningen. Vi nærlæser forsikringstilbuddene og forklare forskellene på de fremsendte tilbud. Det gør vi både i forhold til dækningsomfang og priser, vi ser ligeledes på de enkelte tilbud, om der er indsat yderligere forbehold, som kan have negativ betydning for dækningsomfanget.

Skadehjælp: 

Fordi du har valgt denne pakken, følger der automatisk skadehjælp med i prisen. Skadehjælp giver dig den mundtlige rådgivning, du har brug for i forbindelse med en skade på dit nye hus. Vores mundtlige rådgivning, hjælper dig lige fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet. Med denne skadehjælp, har du en forsikringsekspert lige ved hånden, fra den dag du har fået nøglen til dit nye hus. Det sikrer dig, at dialogen og skadesagen ikke kører af sporet og du ikke bliver snydt af forsikringsselskabet.

Rådgivningen inddrager udover ovenstående også følgende bekendtgørelser:
• LBK nr. 1123 Bekendtgørelse af lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v.
• BK nr. 13 Bekendtgørelse om dækningsomfanget for ejerskifteforsikringer i henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v.
• BEK nr. 1598 af 14. december 2015 om huseftersynsordningen
• Lov nr. 1532 af 21.12.2010 om beskikkede bygningssagkyndige
• BEK nr. 20 af 12.1.2011 om disciplinær og klagenævnet for beskikkede bygningssagkyndige
• BEK nr. 19 af 16.1.2012 om elinstallationsrapporter som led i huseftersynsordningen

VI GØR DET SAMMEN MED DIG
kr. 4.995,-
HUSK! INKL. SKADEHJÆLP

Ved valg af denne pakke, skal vi bruge:

  • Tilstandsrapport
  • El-installationsrapport
  • Tilbud modtager fra ejendomsmægler/sælger
  • Tilbud du selv har indhentet.
  • Vi anbefaler at indhente ejerskiftetilbud fra Topdanmark/Danske Forsikring, Frida Forsikring, Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring, Alm. Brand Forsikring og Gjensidige/Nykredit Forsikring.
  • Vi anbefaler at indhente husforsikringstilbud fra Tryg, Topdanmark/Danske Forsikring, Alm. Brand Forsikring, Gjensidige Forsikring, Alka Forsikring og LB/Bauta/Runa, hvis du er medlem. Bed selskaberne om at give tilbud på alle udvidelser til husforsikring.

 

Rådgivningen er mundtlig og selve rådgivningssamtalen tager ca. 45-60 minutter.

Rapporter

Vi læser din tilstandsrapporten og el-installationsrapporten igennem, fortæller og forklare omkring de ting som har betydning for en ejerskifteforsikring og husforsikring, ud fra det som fremgår af rapporterne.

Dækningen

Vi gennemgår det nævnte K-anmærkninger og noter, samt forklare hvilken betydning disse kan have og har for forsikringsdækningen.

Dine tilbud

Vi nærlæser forsikringstilbuddene og forklare forskellene på de fremsendte tilbud. Det gør vi både i forhold til dækningsomfangs og priser, vi ser ligeledes på de enkelte tilbud, om der er indsat yderligere forbehold, som kan have negativ betydning for dækningsomfanget.

Kontakt os

Bestil rådgivningspakken ved at udfylde og sende samarbejdsaftalen retur – og husk at vedlægge dine dokumenter.
Du må selvfølgelig også gerne ringe til os:

7044 4243

Din-forsikringsekspert-huseftersynsordningen

Send den udfyldte samarbejdsaftale, samt tilstandsrapport, el-installationsrapport, tilbud fra ejendomsmægleren og dine egne indhentede tilbud på info@dinforsikringsekspert.dk

samarbejdsaftale

Hvem er Din Forsikringsekspert?

Din Forsikringsekspert skaber en bedre balance i markedet for forsikringer.
Vi hjælper dig igennem junglen, og sikrer at du får den helt rigtige forsikring.

Back To Top